Lens is dé full-service zonpartner. Van ontwikkeling en realisatie tot beheer, geheel zorgeloos. Lens zonnedaken vindt u in heel Nederland, voor de zakelijke en residentiële markt. Lens biedt oplossingen voor elk dak onder één dak volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Werkrelatie tussen Lens-Energie en All4Techniek

Sinds 2016 hebben All4Techniek en Lens-Energie een samenwerkingsverband waarbij de technische knowhow en componenten wordt verzorgt door Lens-Energie en All4Techniek de elektrotechnische werkzaamheden verzorgt.

Internet: www.lens-energie.nl

Putkast

PUTkast BV is de marktleider voor ondergrondse technisch straatmeubilair. Met een assortiment van meer dan 25 verschillende modellen kan er voor elk project optimaal maatwerk worden geboden. Ook biedt PUTkast een volledig assortiment bovengronds straatmeubilair: STRAATkast. PUTkast is een all round dienstverlener. Het gehele traject voor een succesvolle implementatie en efficiënt beheer van PUTkasten en STRAATkasten kan worden verzorgd. Een traject dat begint bij een idee en eindigt bij het onderhoud en beheer. Alle kennis en ervaring voor het welslagen van projecten vindt u onder één dak.

Werkrelatie tussen PUTkast en All4Techniek

Sinds de oprichting verzorgt All4Techniek vrijwel dagelijks diverse elektrotechnische  werkzaamheden. Bijvoorbeeld de realisatie van installaties maar ook beheer, onderhoud en inspecties. Hiermee is All4Techniek een integraal onderdeel van de totale dienstverlening van PUTkast.

Internet: www.putkast.nl

Werkrelatie tussen Thunnissen Onderhoud en All4Techniek

Thunnissen Onderhoud Amsterdam is al sinds de oprichting van All4Techniek een vaste opdrachtgever. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het uitbreiden of aanpassen van Elektrotechnisch gerelateerde installatie.

Internet: www.thunnissenonderhoud.nl

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.